ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Ταγιάνι, Βαλκάνια, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μακεδονία, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είμαστε σε εποχή που κάποιοι γράφουν ιστορία με τον δικό τους τρόπο.
»Από τον Ράμα που ανακάλυπτε την Ακρόπολη και ότι ο Αλή Πασάς έκανε την επανάσταση του 1821, μέχρι τον νέο πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.
»Η ιστορία είναι πεδίο μάχης και πρέπει να χρησιμοποιείται ως σχολείο για να διδάσκεται σε αυτό και όχι ως φυλακή για να φυλακίζεται το μυαλό σου».
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του νέου προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι ότι η ΠΓΔΜ είναι Μακεδονία και ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος, απόγονοι τους, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του ΥΠΕΞ.
Ακόμα, ο κ. Κοτζιάς, τόνισε ότι το θέμα με τις δηλώσεις του κ. Ταγιάνι ανέλαβε και το χειρίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ ήδη ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έχει στείλει γραπτή διαμαρτυρία.
























































