ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροσυνοδοί, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μουσουλμάνοι, Ντόναλντ Τραμπ,

















































Τουρκία: Όλο και πιο μακριά από την ΕΕ - Σκληρό «κατηγορώ» για Δημοκρατία και «Γαλάζια Πατρίδα»
ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες
Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές - Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ
Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Αυτά είναι τα 14 σημεία για Ορμούζ, πυρηνικά και πακέτο 300 δισ. δολαρίων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αεροπορική εταιρία Emirates προχώρησε σε αλλαγή της σύνθεσης των πληρωμάτων της σε πτήσεις προς τις ΗΠΑ, μετά την εφαρμογή του προεδρικού διατάγματος του Ντόναλντ Τραμπ, που περιλαμβάνει την απαγόρευση εισόδου σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών.
Η εξέλιξη αυτή, σηματοδοτεί τις νέες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες οι αεροπορικές εταιρίες, προκειμένου να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα των κανόνων ασφάλειας εισόδου στις ΗΠΑ.
Η Emirates πετάει καθημερινά σε 11 πόλεις στις ΗΠΑ ενώ έχει προχωρήσει «στις απαραίτητες αλλαγές στα πληρώματα μας, προκειμένου να συμμορφωθεί με την αλλαγή των κανονισμών», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας στο Reuters.
Ενώ επεσήμανε ότι οι πτήσεις εξακολουθούν να πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρίας, προς τις ΗΠΑ.






















































