ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντζελίνο Αλφάνο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιταλία, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τα δικά της τείχη, δεν είναι σε θέση να επικρίνει το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ“, σχολίασε με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.
Η Ευρώπη «δεν είναι σε καλή θέση για να εκφράσει την άποψή της για τις επιλογές άλλων. Αυτό που θέλουμε να ξεχάσουμε είναι ότι και στην Ευρώπη έχουμε υψώσει τείχη», δήλωσε ο Αλφάνο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Il Corriere della Sera”.
Αντίθετα, η Ιταλία «πρωταθλήτρια κόσμου στις διασώσεις στη Μεσόγειο» και στην υποδοχή προσφύγων, μπορεί να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της για να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι «η ασφάλεια και η αλληλεγγύη μπορούν να συνυπάρξουν», τόνισε.
«Το όραμά μας είναι διαφορετικό, από αυτό του Τραμπ) και μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι κερδίζει σε ό,τι αφορά την ασφάλεια: δεν συγχέουμε την τρομοκρατία με τη μετανάστευση και δίνουμε προσοχή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», εξήγησε ο Ιταλός υπουργός.























































