ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελιά, Νίκος Μπίστης,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Μπίστης βγήκε σήμερα στον Βήμα FM και μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις μέσα από την ματιά του στελέχους της Ελιάς.
Για το αποτέλεσμα των εκλογών είπε:
«Θα σας κάνω την πρόβλεψη ότι η Ελιά θα πάει καλά. Το δίλημμα είναι σταθεροποίησης της κυβέρνησης και όχι αποσταθεροποίησης – έτσι το ερμηνεύω εγώ. Νομίζω ότι θα προσεγγίσει το διψήφιο.
Το βέλος είναι προς τα πάνω σε όλες τις μετρήσεις, ανεξάρτητα αν σε μία είναι στο 6% και σε άλλη στο 7%, αλλά αυτό συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα και είναι μισή μονάδα πάνω σε σχέση με την προηγούμενη.
Αυτή είναι η πολιτική μου εκτίμηση και θα συνεχιστεί και την τελευταία εβδομάδα και το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών θα τη σηκώσει σ’ αυτήν την προσπάθεια».
























































