ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εκταμίευση μιας νέας δόσης προς την Ελλάδας συνδέεται με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε αυτό, δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ από το Λουξεμβούργο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ρέγκλινγκ υποστήριξε πως οποιαδήποτε δόση θα μπορέσει να εκταμιευθεί μόνο αφού το ΔΝΤ λάβει την απόφασή του.
Το ΔΝΤ θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στις 6 Φεβρουαρίου για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.
Ο κ. Ρέγκλινγκ υπογράμμισε πως το ταμείο δεν χρειάζεται να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του προγράμματος, αλλά είναι αναγκαία η συμμετοχή του σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης.
Το τρίτο πρόγραμμα στήριξης προς την Ελλάδα ύψους 86 δισ. ευρώ, χρηματοδοτείται τώρα μόνο από τις χώρες – μέλη της Ευρωζώνης. Σύμφωνα με το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας της έχουν χορηγηθεί δάνεια, χωρίς την επίσημη συμμετοχή του ΔΝΤ, ωστόσο, οι αξιωματικοί της Ευρωζώνης υποστηρίζουν τώρα πως αυτό συνέβη κατ’ εξαίρεση.























































