ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο-ντοκουμέντο με τις δραματικές ώρες στην κρίση των Ιμίων το 1996, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, φιλοξένησε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο ελληνικός και ο τουρκικός στόλος ήταν σε θέση μάχης, όπως φαίνεται και στις εικόνες από τη γέφυρα της κανονιοφόρου «Πυρπολητής», ενώ στα πλάνα υπάρχει και το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού λίγο πριν χαθεί στο βυθό του Αιγαίου.
Μάλιστα, ο τότε κυβερνήτης της κανονιοφόρου, υποναύαρχος Ε.Α. Γιάννης Πάττας μίλησε για την πτώση του ελικοπτέρου.
«Πάγωσαν όλα, σταμάτησε ο χρόνος», δήλωσε για τη στιγμή της απώλειας του ελικοπτέρου, ενώ για το σενάριο της κατάρριψης του εκτίμησε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
«Είδα ναύτες μου να κλαίνε, με ρώταγαν γιατί κύριε κυβερνήτα κατεβάσαμε τη σημαία από τα νησιά», είπε για τις κρίσιμες ώρες της 31ης Ιανουαρίου ο κ. Πάττας.























































