Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ν. Κακλαμάνης κατηγορεί τον Ηλ. Κασιδιάρη για “συμφωνίες κάτω από το τραπέζι”

Ο Ν. Κακλαμάνης κατηγορεί τον Ηλ. Κασιδιάρη για “συμφωνίες κάτω από το τραπέζι”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση κατά του Ηλία Κασιδιάρη εξαπέλυσε με δήλωσή του ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Κατηγορεί τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για “συμφωνίες κάτω από το τραπέζι” και ζητά να μάθει που βρίσκονται οι περιβόητες κασέτες, με τις συνομιλίες φωτιά, που ισχυρίζεται ότι έχει η Χρυσή Αυγή και με τις οποίες θα γκρέμιζε το πολιτικό σύστημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Νικήτα Κακλαμάνη:

“Τελικά, εκτός από τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις, φαίνεται πως και οι «συμφωνίες» «κάτω από το τραπέζι» προκαλούν πανικό.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η ανακοίνωση του κ. Ηλία Κασιδιάρη εναντίον μου, επειδή του ζήτησα το αυτονόητο. Να παρουσιάσει τις κασέτες, που ισχυριζόταν ότι έχει μετά από την υπόθεση Μπαλτάκου και στις οποίες γινόταν λόγος για συνομιλίες υπουργών αλλά και δικαστικών, που θα προκαλούσαν μέχρι και το γκρέμισμα του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Κασιδιάρης αντί να απαντήσει «για τη ταμπακιέρα» με χαρακτηρίζει «στυλοβάτη» του μνημονίου, αποσιωπώντας προφανώς, ότι εγώ ΔΕΝ έχω ψηφίσει κανένα μνημόνιο.

Προφανώς, επίσης, «αγνοεί» ότι «θάβοντας» -για προσωπικούς λόγους ενδεχομένως- τις κασέτες – «βόμβες», που ισχυρίστηκε ότι έχει, αναδεικνύεται στον πιο ισχυρό «στυλοβάτη» του πολιτικού συστήματος, κατά συνέπεια και των μνημονίων.

Αυτό έχει, λοιπόν, σημασία και όχι «ηρωικές» προεκλογικές «κορώνες». Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια πριν από τις κάλπες: «Που είναι οι κασέτες, κ. Κασιδιάρη»;”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανεστάλη η απεργία των ταξί – Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12

Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: «Ήχησε» το 112 στην Αττική

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

UNIC Athens: Ξεκινούν τα Μαθήματα στην Πρώτη μη Κρατική Νομική Σχολή

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...