ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύσταση για τη μη χρήση τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων την Πέμπτη και την Παρασκευή κάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα επικρατήσουν άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.
«Συνιστάται στους πολίτες για σήμερα και αύριο η αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας και παρακαλούμε θερμά τους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση στην παρούσα σύσταση.
»Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΠΕΝ παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβούν σε ανακοίνωση, εφόσον υπάρξει αξιόλογη μεταβολή» αναφέρει το υπουργείο.























































