ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Μέρκελ σκύβει το κεφάλι στον Τραμπ: Γερμανία και ΕΕ θέλουμε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ

H Μέρκελ σκύβει το κεφάλι στον Τραμπ: Γερμανία και ΕΕ θέλουμε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης και της Γερμανίας.Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας πως τα μέλη του ΝΑΤΟ θα συζητήσουν για το μέλλον της ένωσης, υπό το φως των δηλώσεων της νέας αμερικανικής διοίκησης.

“Eμφυτο ενδιαφέρον να διατηρούμε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ, στη βάση των κοινών μας αξιών”

«Ως Γερμανία και ως Ευρωπαίοι, έχουμε ένα έμφυτο ενδιαφέρον να διατηρούμε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ, στη βάση των κοινών μας αξιών», δήλωσε συγκεκριμένα η Μέρκελ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Πολωνίας.

Το πρακτορείο Reuters που μεταδίδει την είδηση υπενθυμίζει πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προτού ορκιστεί και αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, υποστήριξε πως το ΝΑΤΟ είναι παρωχημένο, καθώς δεν έχει καταφέρει να αμυνθεί έναντι των τρομοκρατικών επιθέσεων.
«Οι δηλώσεις του προέδρου και των υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών [των ΗΠΑ] είναι πολύ σημαντικές και θα έχουμε την ευκαιρία, μέσω του ΝΑΤΟ, να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για το μέλλον και τις προκλήσεις», ανέφερε η Mέρκελ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση Πούτιν: H Ουκρανία θα υποστεί τις συνέπειες για τις επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της Ιερουσαλήμ

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr