ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ),


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανεβαίνει σταδιακά η δεύτερη παρτίδα ηλεκτρονικών ειδοποιητηρίων για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών για περισσότερους από 500.000 επιτηδευματίες, επιστήμονες και αγρότες.
Με το δεύτερο αυτό κύμα –είχε προηγηθεί η ανάρτηση περίπου 1,04 εκατομμυρίων ειδοποιητηρίων τα οποία ήδη αποστέλλονται και ταχυδρομικά- ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο υπολογισμός των ασφαλιστικών εισφορών βάσει εισοδήματος.
Στο υπουργείο Εργασίας δηλώνουν ικανοποιημένοι από το νέο σύστημα εξαιτίας, καθώς κατά τα στοιχεία που έχουν, επιφέρει μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών για το 80% των ελεύθερων επαγγελματιών.























































