Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραιτήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς ο Ταμβακάκης

Παραιτήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς ο Ταμβακάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την παραίτηση από την θέση του πρώτου αντιπροέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου, υπέβαλε  ο Απόστολος Ταμβακάκης.

Ο κ. Ταμβακάκης, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακά στην Οικονομετρία και τα Οικονομικά Μαθηματικά, διαθέτει μακρά εμπειρία στον τραπεζικό και επιχειρηματικό τομέα. Έχει εργαστεί στην Mobil Oil Hellas, στην Τράπεζα Επενδύσεων, στην ABN-AMRO ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής και ως υποδιοικητής στην Εθνική Κτηματική Τράπεζα και στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Κατόπιν διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, ενώ από τον Μάρτιο του 2009 ήταν υπεύθυνος της στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του Ομίλου Λάτση στην Γενεύη. Από το Δεκέμβριο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2012 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Από τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχει ως μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια και Επιτροπές διαφόρων εταιρειών.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της EXAE, πρόεδρος του Steering Committee του Interalpha Group of Banks, πρόεδρος της Εθνοκάρτας, της Εθνικής Χρηματιστηριακής και της ΕΤΕΒΑ, πρόεδρος του Southeastern European Board του ομίλου Europay Mastercard, ενώ έχει διατελέσει μέλος σε πολλά διοικητικά συμβούλια και επιτροπές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

ΕΚΠΟΙΖΩ: Κατατέθηκε αγωγή κατά της Εθνικής Τράπεζας για τις χρεώσεις σε καταθετικούς λογαριασμούς

ΑΑΔΕ: Έρχονται αλλαγές στις καθημερινές συναλλαγές με IRIS από 1η Δεκεμβρίου

Αλέξης Τσίπρας: Η Ελλάδα εισάγει πέντε φορές περισσότερα αγαθά από όσα εξάγει – Η χώρα εκπέμπει σήμα κινδύνου

Αδιανόητες επιθέσεις κατά των δημοσιογράφων Θ. Κουκάκη και Ε. Τριανταφύλλου – Καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr