Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανία: Οι Αρχές ζητούν από τους γονείς να καταστρέψουν κούκλα-κατάσκοπο!

Γερμανία: Οι Αρχές ζητούν από τους γονείς να καταστρέψουν κούκλα-κατάσκοπο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Επικίνδυνα Παιχνίδια,

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Γερμανία οι κατασκοπευτικές ιδιότητες μιας κούκλας.

«Η φίλη μου η Κέιλα» δίνει τη δυνατότητα σε τρίτους να ακούν και να μιλούν ακόμα στο παιδί, μέσω μιας μη ασφαλούς συσκευής bluetooth που φέρει, υποστηρίζουν ερευνητές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γερμανικές Αρχές συμβουλεύουν τους γονείς να καταστρέψουν την κούκλα.

Η Κέιλα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις του παιδιού, αφού συνδέεται με το ίντερνετ.

Η προειδοποίηση των γερμανικών Αρχών προήλθε από τους προβληματισμούς που εξέφρασε ένας φοιτητής από το Πανεπιστήμιο του Σάαρλαντ.

Ο Στέφαν Χέσελ, διαπίστωσε ότι μία συσκευή που είναι ενσωματωμένη στην κούκλα και λειτουργεί με bluetooth μπορεί να συνδεθεί με το ηχείο και το μικρόφωνο της κούκλας από μία απόσταση 10 μέτρων.

Πάντως, η εταιρεία που κάνει τη διανομή της κούκλας, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι οι υποθέσεις χακαρίσματος ήταν μεμονωμένες και ότι όλες οι παραβιάσεις είχαν γίνει από ειδικούς.

Ωστόσο, είχαν διαβεβαιώσει ότι θα λάμβαναν υπόψη τις πληροφορίες και θα τις χρησιμοποιούσαν για να αναβαθμίσουν την εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κούκλα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Ροδόπη: Συνελήφθη 54χρονος Ελληνας για σαμποτάζ σε πολεμικά πλοία της Γερμανίας

Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας στην ανεργία με πάνω από 3.000.000 άνεργους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr