ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών, Γιάννης Στουρνάρας, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Καταθέσεις, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζες,


















































«Ιστορική» συμφωνία για τον έλεγχο 65 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ
Κουρδικό Ζήτημα: Ανθρωπολογία του τόπου και σύγκρουση για την ταυτότητα
Ιρακινοί φιλοϊρανοί πολιτοφύλακες σχεδίαζαν να πλήξουν τη Σαουδική Αραβία
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τα περί παράκαμψης των capital controls και μεταφοράς εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» και υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την ορθή τήρηση της εν λόγω νομοθεσίας και αποστέλλει στον εισαγγελέα τις περιπτώσεις όπου υπάρχουν ενδείξεις παραβάσεων.
Όπως αναφέρει η ΤτΕ, “η νομοθεσία που διέπει τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων ορίζει με μεγάλη σαφήνεια τις προϋποθέσεις μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό”.
“Οι προληπτικοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί, από την πρώτη ημέρα επιβολής των περιορισμών, ενεργούν για την πιστή τήρηση των σχετικών διατάξεων”.
«Πρόσφατα δημοσιεύματα και αναφορές στον ηλεκτρονικό Τύπο που κάνουν λόγο για παράκαμψη των capital controls και μεταφορές εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» καταλήγει.























































