ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών, Γιάννης Στουρνάρας, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Καταθέσεις, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τα περί παράκαμψης των capital controls και μεταφοράς εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» και υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την ορθή τήρηση της εν λόγω νομοθεσίας και αποστέλλει στον εισαγγελέα τις περιπτώσεις όπου υπάρχουν ενδείξεις παραβάσεων.
Όπως αναφέρει η ΤτΕ, “η νομοθεσία που διέπει τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων ορίζει με μεγάλη σαφήνεια τις προϋποθέσεις μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό”.
“Οι προληπτικοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί, από την πρώτη ημέρα επιβολής των περιορισμών, ενεργούν για την πιστή τήρηση των σχετικών διατάξεων”.
«Πρόσφατα δημοσιεύματα και αναφορές στον ηλεκτρονικό Τύπο που κάνουν λόγο για παράκαμψη των capital controls και μεταφορές εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» καταλήγει.























































