ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ελβετία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τούρκοι,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ελβετική Αστυνομία πραγματοποίησε την Τετάρτη εφόδους σε πολλά σπίτια και ένα μουσουλμανικό χώρο λατρείας στο καντόνι Τιτσίνο στη νότια Ελβετία, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγει για τη δράση φερόμενων τζιχαντιστών, έγινε γνωστό από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς.
Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί συμμετείχαν στην επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας άνθρωπος, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με το Γραφείο, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται δύο άνδρες, ένας με διπλή υπηκοότητα -ελβετική και τουρκική- και ο άλλος Τούρκος υπήκοος, καθώς τους βαρύνουν υποψίες ότι στρατολογούν τζιχαντιστές για λογαριασμό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ή άλλων ομάδων που συνδέονται με αυτή.























































