ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαφθορά, Δικαιοσύνη, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ισπανία, Μαριάνο Ραχόι, Τράπεζες,


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ροντρίγκο Ράτο από την ισπανική Δικαιοσύνη.
Ο Ράτο και 65 υψηλόβαθμα στελέχη και μέλη διοικητικών συμβουλίων της Caja Madrid και στη συνέχεια της Bankia δικάστηκαν για υπεξαίρεση χρημάτων.
Κατηγορούντο ότι ρύθμισαν προσωπικές τους δαπάνες με «κρυφές» κάρτες visa, τις οποίες είχαν στη διάθεσή τους για την ψυχαγωγία τους χωρίς να δικαιολογούν δαπάνες και να τις δηλώνουν στην εφορία. Η δίκη αφορά την υπεξαίρεση 12 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ 2003 και 2012.
Ο Ράτο είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της κεντροδεξιάς κυβέρνησης της Ισπανίας με πρωθυπουργό τον Χοσέ Μαρία Αθνάρ μεταξύ 1996 και 2004, ενώ την ίδια περίοδο διατελούσε αρχικά υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και στη συνέχεια υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας.
Το 2014 διεγράφη από το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα (PP) του πρωθυπουργού της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι.























































