ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορίες σε πέντε (5) πρώην μάνατζερ εξοπλιστικών εταιρειών για δωροδοκία αξιωματούχων στην Ελλάδα απήγγειλε η εισαγγελία της Βρέμης, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Η εφημερίδα της Φρανκφούρτης επικαλείται πληροφορίες από την εισαγγελία της Βρέμης, σύμφωνα με την οποία «τέσσερις Γερμανοί και ένας Έλληνας πρώην συνεργάτες της εξοπλιστικής εταιρείας Rheinmetall Defense Electronics κατέβαλαν μεταξύ 1998 και 2011 χρήματα σε Έλληνες αξιωματούχους προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραγγελία για παράδοση του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας “Asrad”».
Μάλιστα, όπως σημειώνει, μέσω της δωροδοκίας αυτής προωθήθηκε και η παράδοση συστημάτων ελέγχου πυρός για τα άρματα μάχης “Leopard 2”, τα οποία παρέδωσε η γερμανική εταιρεία Krauss-Maffei-Wegman.
Η FAZ τονίζει ότι η εισαγγελία θεωρεί τη δωροδοκία ιδιαίτερα βαριά υπόθεση, καθώς «πρόκειται για ένα μέγεθος της τάξεως των 3,3 εκατ. ευρώ».























































