ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Δένδιας από Βρυξέλλες: Η Τουρκία αποτελεί απειλή για την Ελλάδα - Ανεπαρκής η ευρωπαϊκή άμυνα
Ντάνα Λέβι: Η Κίμπερλι διευκόλυνε τη δημιουργία επαφών του Ισραήλ με την ηγεσία της Κυρηναϊκής (ανατολική Λιβύη)
Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της flydubai προς το Τελ Αβίβ: «Ακούσαμε κραυγές, το αεροπλάνο βούτηξε στο κενό»
Τσίπρας: Να παραιτηθεί ο Φλωρίδης ή να αποπεμφθεί από τον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορίες σε πέντε (5) πρώην μάνατζερ εξοπλιστικών εταιρειών για δωροδοκία αξιωματούχων στην Ελλάδα απήγγειλε η εισαγγελία της Βρέμης, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Η εφημερίδα της Φρανκφούρτης επικαλείται πληροφορίες από την εισαγγελία της Βρέμης, σύμφωνα με την οποία «τέσσερις Γερμανοί και ένας Έλληνας πρώην συνεργάτες της εξοπλιστικής εταιρείας Rheinmetall Defense Electronics κατέβαλαν μεταξύ 1998 και 2011 χρήματα σε Έλληνες αξιωματούχους προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραγγελία για παράδοση του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας “Asrad”».
Μάλιστα, όπως σημειώνει, μέσω της δωροδοκίας αυτής προωθήθηκε και η παράδοση συστημάτων ελέγχου πυρός για τα άρματα μάχης “Leopard 2”, τα οποία παρέδωσε η γερμανική εταιρεία Krauss-Maffei-Wegman.
Η FAZ τονίζει ότι η εισαγγελία θεωρεί τη δωροδοκία ιδιαίτερα βαριά υπόθεση, καθώς «πρόκειται για ένα μέγεθος της τάξεως των 3,3 εκατ. ευρώ».























































