ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάλντις Ντομπρόβσκις, Ευρωπαϊκή Επιτροπή,


















































«Ιστορική» συμφωνία για τον έλεγχο 65 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ
Κουρδικό Ζήτημα: Ανθρωπολογία του τόπου και σύγκρουση για την ταυτότητα
Ιρακινοί φιλοϊρανοί πολιτοφύλακες σχεδίαζαν να πλήξουν τη Σαουδική Αραβία
Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα και οι δανειστές θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου εμφανίστηκε, σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Μιλώντας την Παρασκευή σε δημοσιογράφους στη Λισαβόνα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο κ. Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι, από την πλευρά της, η Κομισιόν θεωρεί εφικτή την επίτευξη συμφωνίας.
Στάθηκε, δε, στην ανάγκη να μην εκτροχιαστεί το ελληνικό πρόγραμμα και να μην προκληθεί εκ νέου χρηματοοικονομική αστάθεια στην Ελλάδα.
«Αυτό που είναι σημαντικό τώρα, είναι μια τελευταία προσπάθεια από όλες τις πλευρές, τους θεσμούς, τους δανειστές και από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές, για να διασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, μέχρι το Eurogroup (στις 20 Μαρτίου)» προσέθεσε.























































