ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Στον πρώτο γύρο κερδίζει η Λεπέν και στον δεύτερο ο Μακρόν

Δημοσκόπηση: Στον πρώτο γύρο κερδίζει η Λεπέν και στον δεύτερο ο Μακρόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο σοσιαλφιλελεύθερος ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν θα νικήσει την ηγέτη της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών με ποσοστό 61% των ψήφων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης που δημοσιοποιήθηκαν την Κυριακή (Odoxa/Dentsu-Consulting poll).

Η δημοσκόπηση αυτή, δείχνει ότι ο Μακρόν ενισχύθηκε πολιτικά, από τη συγκρότηση της συμμαχίας που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον κεντρώο πολιτικό Φρανσουά Μπαϊρού.

Η εξέλιξη αυτή, βοήθησε τον Μακρόν ν’ αυξήσει το ποσοστό του, έναντι του συντηρητικού υποψηφίου Φρανσουά Φιγιόν.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Μακρόν θα νικήσει τη Λεπέν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με ποσοστό 61% έναντι 39%.

Η Λε Πεν θα προηγηθεί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών με ποσοστό 27% έναντι 25% του Μακρόν, ενώ στην τρίτη θέση θα βρίσκεται ο Φιγιόν με ποσοστό 19%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι παντρεμένος με την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του δασκάλα του, που τον αποπλάνησε σε ηλικία 16 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Ο Τραμπ υπέγραψε με τον Πεζεσκιάν εκεχειρία 60 ημερών και το παρουσιάζουν ως δήθεν «ειρήνη»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Τραμπ από G7: «Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αν αποτύχει, επιστρέφουμε στους βομβαρδισμούς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr