Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυβερνοεπίθεση DOS δέχθηκαν οι ιστοσελίδες του ΓΕΕΘΑ και του Υπ. Εθνικής Άμυνας

Κυβερνοεπίθεση DOS δέχθηκαν οι ιστοσελίδες του ΓΕΕΘΑ και του Υπ. Εθνικής Άμυνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο ΓΕΕΘΑ μελετούν με ενδιαφέρον ένα περιστατικό που περιγράφεται ανοικτά ως «κυβερνοεπίθεση» και καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής που πέρασε, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή.

Επί περίπου δύο ώρες οι ιστοσελίδες του ΓΕΕΘΑ και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δέχθηκαν 200.000 αιτήσεις για είσοδο στο περιεχόμενό τους.

Προφανώς, οι ιστοσελίδες δεν είναι σχεδιασμένες για τέτοιο φόρτο κίνησης και επί περίπου δύο ώρες ήταν πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε καλόπιστο χρήστη να τις επισκεφθεί.

Τα 200.000 χτυπήματα δεν έγιναν από μία, αλλά από αρκετές χώρες και διευθύνσεις IP ανά τον κόσμο, κάτι που n αρμόδια Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας στα ΓΕΕΘΑ διερευνά.

Δεν ήταν n πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες γίνονται στόχος, ωστόσο η χρονική στιγμή κατά την οποία καταγράφηκε η συγκεκριμένη επίθεση δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το κέντρο συντονισμού της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Επιβεβαιώνουμε το χρέος όλων των Ελλήνων, τη διασφάλιση της ύπαρξής μας ως ανεξάρτητης ελεύθερης δημοκρατικής ευρωπαϊκής χώρας»

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Νίκος Δένδιας: Οι Εθνικές Επέτειοι αποδεικνύουν απολύτως τη Θουκυδίδεια αντίληψη περί της ισχύος ως απαραίτητου κανόνα επιβίωσης

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου: Η Έξοδος «σύμβολο ελευθερίας, αυταπάρνησης και εθνικής αξιοπρέπειας»

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Βασίλη Κικίλια για τη σχεδίαση και ναυπήγηση του «Εθνικού Πλοίου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr