ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμητρα Ματσούκα, Πέτρος Κόκκαλης,

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τετραμερής συνάντηση Ιράν, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας στην Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης γνωρίζονται αρκετά χρόνια αλλά το τελευταίο καιρό ήρθαν τόσο κοντά με αρκετούς να κάνουν λόγο για το νέο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz.
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας γιόρτασαν την αποκριά στην Ύδρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού “Λοιπόν”, ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα έφτασαν το πρωί της Κυριακής στο νησί με ιδιωτικό σκάφος. Η εκδρομή κράτησε για μία μέρα λόγω των υποχρεώσεων της ηθοποιού. Αμέσως οι δυο τους μπήκαν στο κλίμα των αποκριών, φορώντας χαβανέζικα λουλούδια.
Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό ο Πέτρος Κόκκαλης φαίνεται χαλαρός, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα μοιάζει έκπληκτη από τη παρουσία του φακού.
Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει εάν τελικά είναι ή όχι ζευγάρι. Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν υπέροχα.

ΠΗΓΗ:alter-info.gr






















































