ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμητρα Ματσούκα, Πέτρος Κόκκαλης,


















































Τρομοκρατημένοι οι τζάμπα μάγκες νεο-οθωμανοί της Άγκυρας - Παραλήρημα Γκιουλέρ για τους Patriot σε ελληνικό νησί
Τραμπ σε Ιράν: Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε - Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει δημοκρατικό κράτος
Αδικαιολόγητη η επίθεση στο Ιράν λένε οι Γερμανοί
Ο Νίκος Δένδιας με Patriot και F-16 προστατεύει τη Βουλγαρία - Οι Βούλγαροι το ζήτησαν
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης γνωρίζονται αρκετά χρόνια αλλά το τελευταίο καιρό ήρθαν τόσο κοντά με αρκετούς να κάνουν λόγο για το νέο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz.
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας γιόρτασαν την αποκριά στην Ύδρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού “Λοιπόν”, ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα έφτασαν το πρωί της Κυριακής στο νησί με ιδιωτικό σκάφος. Η εκδρομή κράτησε για μία μέρα λόγω των υποχρεώσεων της ηθοποιού. Αμέσως οι δυο τους μπήκαν στο κλίμα των αποκριών, φορώντας χαβανέζικα λουλούδια.
Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό ο Πέτρος Κόκκαλης φαίνεται χαλαρός, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα μοιάζει έκπληκτη από τη παρουσία του φακού.
Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει εάν τελικά είναι ή όχι ζευγάρι. Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν υπέροχα.

ΠΗΓΗ:alter-info.gr























































