ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Κρήτη, Πειραιάς, Συλλαλητήρια, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν το πρωί εκατοντάδες αγρότες από όλη την Κρήτη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη.
Ειδικότερα, αγρότες από τα Χανιά έφτασαν στις 06:00 το πρωί με πλοίο της γραμμής στην πύλη Ε-1, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο λιμάνι αγρότες από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και το Λασίθι. Σύμφωνα με τα στοιχεία των λιμεναρχείων στο λιμάνι αποβιβάστηκαν περίπου 1.080 αγρότες.
Οι αγρότες από την Κρήτη θα μεταβούν με τον ηλεκτρικό από τον σταθμό του Πειραιά στην πλατεία Βάθη για να πραγματοποιήσουν την διαμαρτυρία τους.
Στην κινητοποίηση των αγροτών της Κρήτης συμμετέχουν και εκπρόσωποι Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, δήμων και φορέων, οι οποίοι συμπαρίστανται στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.
Στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, αλλά και αγρότες τόσο από την Πελοπόννησο όσο και από περιοχές της Μακεδονίας, που αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα με λεωφορεία και αυτοκίνητα.
Οι αγρότες ζητούν τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση για τη στήριξη του αγροτικού τομέα, ενώ σημείο αιχμής αποτελούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, οι τιμές των αγροτικών προϊόντων και το κόστος παραγωγής.























































