ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Βίντεο, Κρήτη, Συλλαλητήρια, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομικών δυνάμεων επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το αγροτικό συλλαλητήριο.
Αγρότες εκτόξευσαν αντικείμενα και κινήθηκαν κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονται παρατεταγμένες μπροστά στην είσοδο του υπουργείου, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με τη ρίψη χημικών.
Υπενθυμίζεται ότι εκατοντάδες αγρότες από την Κρήτη έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο.
Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τις τιμές των αγροτικών προϊόντων και το κόστος παραγωγής, ενώ ζητούν από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του αγροτικού τομέα.
Κλειστοί λόγω της κινητοποίησης είναι οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας Βάθη.























































