ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχει καμία «απειλή για την ασφάλεια» που να δικαιολογεί τους περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης αποφάσισε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ελβετίας που απέρριψε το αίτημα να μην επιτραπεί στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου να επισκεφθεί την Κυριακή τη Ζυρίχη.
«Επί του παρόντος, η επίσκεψη την Κυριακή στη Ζυρίχη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας δεν συνιστά κάποια ιδιαίτερη απειλή όσον αφορά την εσωτερική ασφάλεια της Ελβετίας» εξήγησε το υπουργείο Εξωτερικών σε μια ανακοίνωσή του.
Ο Τσαβούσογλου πρόκειται να εκφωνήσει ομιλία την Κυριακή μολονότι το ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε την εκδήλωση την ακύρωσε.
Το καντόνι της Ζυρίχης είχε ζητήσει από τη Βέρνη να απαγορεύσει αυτήν τη συγκέντρωση.
Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι έχουν απογοητευτεί με την απόφαση της κυβέρνησης αλλά θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουν την τάξη, δεδομένου ότι αναμένονται ογκώδεις αντιδιαδηλώσεις στην πόλη.























































