ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος, Στρατιωτική Άσκηση,


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση έρευνας και διάσωσης Ελλάδας-Κύπρου που διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης έρευνας και διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία για την ενότητα και την δύναμη Ελλάδας και Κύπρου.
Στην «CYPGRE – 01/17» συμμετείχαν η πυραυλάκατος ΔΑΝΙΟΛΟΣ και ένα ελικόπτερο της διοίκησης Αεροπορίας, της 460ης μοίρας έρευνας διάσωσης της εθνικής Φρουράς.
Σκοπός της άσκησης ήταν η εκπαίδευση των συμμετεχουσών δυνάμεων στην αεροδιακομιδή τραυματιών στη διάρκεια ναυτικού ατυχήματος στην ανοικτή θάλασσα. Τον συντονισμό και τον επιχειρησιακό έλεγχο των αεροναυτικών μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση είχε το κέντρο συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ.























































