ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τουρκικές Αρχές είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια των Ολλανδών διπλωματών στην Τουρκία, ανακοίνωσε την Κυριακή το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών, αντιδρώντας στην κλιμακούμενη διένεξη μεταξύ των δύο χωρών.
Η τουρκική σημαία αναρτήθηκε στη θέση της ολλανδικής, στο προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας τη διαμαρτυρία της ολλανδικής κυβέρνησης.
«Η κατάσταση είναι ασαφής. Οι τουρκικές Αρχές είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια της ολλανδικής διπλωματικής αποστολής στην Τουρκία. Έχουμε υποβάλει διαμαρτυρία στις τουρκικές Αρχές», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.
Πηγές στην τουρκική προεδρία είχαν υποστηρίξει πως τις σημαίες άλλαξαν Ολλανδοί προξενικοί αξιωματούχοι και πως δεν υπήρξε έξωθεν επέμβαση.
Πρόκειται για κραυγαλέο ψέμα, αφού σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται ολοκάθαρα Τούρκος ισλαμιστής να έχει υψώσει την τουρκική σημαία στη θέση της ολλανδικής και να ουρλιάζει προς τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές μπροστά στο Ολλανδικό προξενείο “Αλλαχού Ακμπάρ”.























































