Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: Τα μέτρα πρέπει να ψηφιστούν με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία

Σκουρλέτης: Τα μέτρα πρέπει να ψηφιστούν με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη θέση ότι το πακέτο συμφωνίας με τους δανειστές θα πρέπει να ψηφιστεί από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real FM.

«Επειδή ακριβώς αυτά τα μέτρα αφορούν το έτος 2019 και μετά υπάρχει ανάγκη να ψηφιστούν από μία ευρύτατη πλειοψηφία εντός Βουλής» ανέφερε όπως μεταδίδει το real.gr.

«Μιλάω για μία ευρύτατη συναίνεση», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, «δεν ξέρω αν θα είναι 180 ή παραπάνω ή λιγότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τα μέτρα αυτά αφορούν την επόμενη κυβέρνηση που δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι στο μεγαλύτερο της μέρος. Άρα, δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διάσταση, της ανάγκης να υπάρξει μία ευρύτερη συναίνεση».

Στο ερώτημα αν αυτό είναι προσωπική του άποψη ή κυβερνητική θέση, ο ίδιος απάντησε ότι «είναι προσωπική μου άποψη».

Σε αναφορά ότι υπάρχει ανησυχία από δηλώσεις κορυφαίων στελεχών από την πλευρά των δανειστών που λένε πως αντίμετρα θα υπάρξουν μόνο αν υπάρξει πλεόνασμα, ο Π. Σκουρλέτης είπε:

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ότι ούτως ή άλλως η συζήτηση για τα επιπλέον μέτρα και τα αντίμετρα γίνεται πάνω στο έδαφος του συμφωνημένου πρωτογενούς πλεονάσματος, είτε είναι αυτό είναι 3%, είτε 3,5%. Αυτό είναι δεδομένο».

Στην επισήμανση ότι η κυβέρνηση μίλησε για δημοσιονομικά ουδέτερα μέτρα, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε:

«Δημοσιονομικά μέτρα πέραν του ύψους του πρωτογενούς πλεονάσματος που έχει συμφωνηθεί. Νομίζω ότι πρέπει να καταστεί σαφές αυτό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Νόμιμη η απουσία των δημοσίων υπαλλήλων την Παρασκευή, λόγω κακοκαιρίας

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν πάει στην Εξεταστική ο «Φραπές» – Τη βίαιη προσαγωγή του ζητά η αντιπολίτευση – Στον Εισαγγελέα τον στέλνει η ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...