Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούρδοι έφτασαν στις Οινούσσες και ζήτησαν πολιτικό άσυλο

Κούρδοι έφτασαν στις Οινούσσες και ζήτησαν πολιτικό άσυλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιμέτωποι με μια διαφορετική άφιξη προσφύγων βρέθηκαν την Κυριακή οι Λιμενικοί του Λιμεναρχείου Χίου, που κλήθηκαν από το στρατιωτικό φυλάκιο της Παναγίας Οινουσσών να παραλάβουν τέσσερις αλλοδαπούς που αποβιβάστηκαν στην ακριτική νησίδα, ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της παράδοσής τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου πρόκειται για Τούρκους πολίτες κουρδικής καταγωγής που κατάφεραν να διαφύγουν από την Τουρκία ισχυριζόμενοι ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με το politischios.gr, και οι τέσσερις κρατούνται στα κρατητήρια της Α.Δ. Χίου και την Πέμπτη αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Πρωτοδικείου όπου θα δικαστούν για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr