ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές άλλων εποχών ήταν αυτές που κατέγραψαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τη διερεύνηση καταγγελίας μιας ανήλικης κοπέλας, ότι έπεσε θύμα βιασμού!
Η 17χρονη, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έζησε τον εφιάλτη από τους ίδιους τους ανθρώπους που την έφεραν στη ζωή αλλά και από έναν συμπατριώτη της, που οι γονείς της τον προόριζαν για σύζυγό της, όπως γράφει χαρακτηριστικά το pamepreveza.gr.
Παρά τη θέλησή της και τις αντιρρήσεις που η ίδια προέβαλε, οι γονείς της την υποχρέωσαν να συζήσει μαζί του, με προοπτική σύντομα να γίνει ο γάμος!
Η υποχρεωτική συμβίωση οδήγησε και στο βιασμό της 17χρονης, η οποία μη αντέχοντας άλλο, όσα ζούσε κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον εφιάλτη της.
Μετά από έρευνα που ακολούθησε οι άνδρες της ΕΛΑΣ, συνέλαβαν τους δύο γονείς, αλβανικής καταγωγής που ζούσαν παράνομα σε χωριό της Πρέβεζας, οι οποίοι κατηγορούνται για εξώθηση στην πορνεία του ίδιου του παιδιού τους, όσο και τον άνδρα με τον οποίο συζούσε ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού.























































