ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές,


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία
Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε δηλώσεις που έκανε έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού.
Μιλώντας σε χαμηλούς τόνους, ο πρωθυπουργός είπε ότι «κάθε κάλπη έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία» . Ταυτόχρονα, όμως, έθεσε το δίλημμα περί σταθερότητας ή πισωγυρίσματος στις επικείμενες ευρωεκλογές, δίνοντας το στίγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ την εβδομάδα μέχρι τις ευρωεκλογές.
Όπως δήλωσε «την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών» για να τονίσει πως «ταυτόχρονα έχουμε τη μάχη των ευρωεκλογών», και «η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι η έχει τη σταθερότητα που της αξίζει».
«Είναι στο χέρι των Ελλήνων με την ψήφο τους είτε να συμβάλουν ώστε να υπάρχει για τον ελληνικό λαό η βεβαιότητα ότι θα πάμε μπροστά με σταθερά βήματα είτε να αφήσουν τη χώρα να κυλήσει προς τα πίσω» κατέληξε ο πρωθυπουργός.
























































