Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολοταχώς στο εμφύλιο χάος η Τουρκία – Δεν έχει σημασία τι θα “βγει” στο δημοψήφισμα

Ολοταχώς στο εμφύλιο χάος η Τουρκία – Δεν έχει σημασία τι θα “βγει” στο δημοψήφισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Τουρκία,

Την άποψη ότι δεν έχει σημασία τι θα βγει από τις κάλπες του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου, η Τουρκία θα βυθιστεί στο χάος έτσι κι αλλιώς, εξέφρασε σε άρθρο του στην τουρκική Τ24 ο Χασάν Τζεμάλ.

Ο Χασάν Τζεμάλ υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Τουρκίας είναι ο Πρόεδρος Ερντογάν κι ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ένα εναλλακτικό πρότυπο.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η εναλλακτική τότε μετά τις 16 Απριλίου η χώρα θα βυθιστεί στο χάος ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Να σημειωθεί ότι την ίδια “αίσθηση” έχουν και κύκλοι των Αθηνών, που επίσης θεωρούν προδιαγεγραμμένη την πορεία της Τουρκίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Οι αθηναϊκοί κύκλοι κρίνουν ότι από τη στιγμή που ο Ερντογάν έχει φτιάξει ένα κομματικό παραστρατιωτικό μηχανισμό, η εμφύλια σύγκρουσή του με το κοσμικό κομμάτι της χώρας είναι αναπόφευκτη.

Ήδη στελέχη του κόμματος Ερντογάν έχουν προειδοποιήσει ανοιχτά για εμφύλιο εάν χάσει το δημοψήφισμα ο αφέντης τους, αλλά αποκρύπτουν ότι οι πιθανότητες να συμβεί εμφύλιος είναι ίσες και με το εάν κερδίσει το δημοψήφισμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη

Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει

Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ – 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι

Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr