ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολοταχώς στο εμφύλιο χάος η Τουρκία – Δεν έχει σημασία τι θα “βγει” στο δημοψήφισμα

Ολοταχώς στο εμφύλιο χάος η Τουρκία – Δεν έχει σημασία τι θα “βγει” στο δημοψήφισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Τουρκία,

Την άποψη ότι δεν έχει σημασία τι θα βγει από τις κάλπες του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου, η Τουρκία θα βυθιστεί στο χάος έτσι κι αλλιώς, εξέφρασε σε άρθρο του στην τουρκική Τ24 ο Χασάν Τζεμάλ.

Ο Χασάν Τζεμάλ υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Τουρκίας είναι ο Πρόεδρος Ερντογάν κι ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ένα εναλλακτικό πρότυπο.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η εναλλακτική τότε μετά τις 16 Απριλίου η χώρα θα βυθιστεί στο χάος ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Να σημειωθεί ότι την ίδια “αίσθηση” έχουν και κύκλοι των Αθηνών, που επίσης θεωρούν προδιαγεγραμμένη την πορεία της Τουρκίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Οι αθηναϊκοί κύκλοι κρίνουν ότι από τη στιγμή που ο Ερντογάν έχει φτιάξει ένα κομματικό παραστρατιωτικό μηχανισμό, η εμφύλια σύγκρουσή του με το κοσμικό κομμάτι της χώρας είναι αναπόφευκτη.

Ήδη στελέχη του κόμματος Ερντογάν έχουν προειδοποιήσει ανοιχτά για εμφύλιο εάν χάσει το δημοψήφισμα ο αφέντης τους, αλλά αποκρύπτουν ότι οι πιθανότητες να συμβεί εμφύλιος είναι ίσες και με το εάν κερδίσει το δημοψήφισμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»

Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»

Ισλανδία-δημοψήφισμα: «Όχι οπισθοδρόμηση» αλλά «νίκη για τη δημοκρατία» η απόρριψη της ένταξης στην ΕΕ

Who is Arben Llalla, who pretends to be the “imaginary hero” of the Turco-Albanians and “targets” Greeks of Northern Epirus

Ποιος είναι ο Αρμπέν Λλάλλα που παριστάνει τον «φανταστικό ήρωα» των Τουρκαλβανών και «στοχοποιεί» Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr