ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι επιχείρησε να δημιουργήσει μία αίσθηση νίκης που αποδείχθηκε «φούσκα».
«Είδατε πώς πήγαν να δημιουργήσουν την αίσθηση μιας νίκης, ενός ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ που σαρώνει και τελικά αυτά αποδείχθηκαν μια φούσκα βασισμένη στα exit polls», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε, «η χώρα έζησε χθες το βράδυ, μεταξύ 19:00 και 21:00, μια ψευδαίσθηση, λόγω των πρόωρων πανηγυρισμών του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, ο οποίος εγκλωβίστηκε και μίλησε για εκλογές – δημοψήφισμα»
Ο κ. Βενιζέλος σχολίασε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να δώσει κομματική χροιά σε όλα τα ψηφοδέλτιά του, εισπράττοντας όμως την απάντηση, αφού «κρατάει μεν δυνάμεις αλλά περιορίζονται σε σχέση με τον πήχη που έβαλε».
«Πέρασαν κάτω από τον πήχη», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι τα ποσοστά που συγκέντρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν κάτω από εκείνα που έλαβε στις εθνικές εκλογές του 2012.
























































