ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πραξικόπημα Τουρκία, Τουρκία,


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία έχει γίνει “τρελή”.
Αστυνομικοί που τη μία ημέρα συλλαμβάνουν ύποπτους ως “πραξικοπηματίες” την επόμενη ημέρα βρίσκονται να συλλαμβάνονται οι ίδιοι ως “πραξικοπηματίες” από άλλους αστυνομικούς.
Τουρκικά αντικαθεστωτικά Μέσα μιλάνε για “κυνήγι μαγισσών”.
Ένας λογαριασμός στο Twitter, πασίγνωστος επειδή αναρτά μηνύματα από θύματα του διωγμού, έκανε την ακόλουθη χαρακτηριστική καταγγελία δίχως να αποκαλύψει το όνομα της “πηγής”.
Το μόνο που γνωρίζουμε είναι η επαγγελματική ιδιότητα της “πηγής”, σωφρονιστικός υπάλληλος:
“Ήμουν φύλακας. Μια ημέρα τοποθέτησαν νέο αστυνομικό διοικητή στη φυλακή. Την επόμενη ημέρα μια ομάδα αστυνομικών συνέλαβε τον νέο αστυνομικό διοικητή. Δύο ημέρες αργότερα, η ομάδα των αστυνομικών που συνέλαβε τον αστυνομικό διοικητή συνελήφθησαν με τη σειρά τους από άλλους αστυνομικούς και κλείστηκαν στη ίδια φυλακή”.
Από τις 15 Ιουλίου 2016, που εκδηλώθηκε το αποτυχημένο πραξικόπημα, μέχρι τη στιγμή που σας γράφουμε αυτές τις αράδες, στην Τουρκία έχουν απολυθεί από το Δημόσιο 135.000 άνθρωποι, 93.248 κρατούνται δίχως να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και 46.274 έχουν συλληφθεί και περιμένουν να δικαστούν.























































