ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ - O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος αύριο Σάββατο θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του 1821.
Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και θα έχει συναντήσεις με τον Κύπριο ομόλογό του, Γιάννη Κασουλίδη, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, καθώς και με τους επικεφαλής των κυπριακών κομμάτων.
Την Τρίτη 28 Μαρτίου, κατόπιν πρόσκλησης που του έχει απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, ο κ. Κοτζιάς θα εκφωνήσει ομιλία στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει το Ίδρυμα Μακαρίου Γ’, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, με αφορμή τις επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955.























































