ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028
Συγκλονιστικό! Το Ψηφιακό Αρχείο του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ άγνωστη ιστορία
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγνωστος ξυλοκόπησε το απόγευμα της Πέμπτης τον Τούρκο οδηγό του Τούρκου πρεσβευτή στα Σκόπια μπροστά από το σκοπιανό υπουργείο Πολιτισμού, επειδή επί του αυτοκινήτου είχε την τουρκική σημαία, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων.
Ο οδηγός ανέφερε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 16:15, ενώ ήταν σταθμευμένος έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, ένας άγνωστος πλησίασε το αυτοκίνητο με τις διπλωματικές πινακίδες και προσπάθησε να βγάλει το τουρκικό σημαιάκι. Ο επιτιθέμενος φώναζε ότι «εδώ δεν είναι Τουρκία».
Αφού απέτυχε να βγάλει τη σημαία, χτύπησε με γροθιές τον οδηγό στο κεφάλι και μετά τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες του υπουργείου και το άτομο θα εντοπισθεί.
Η ένταση λόγω της πολιτικής κρίσης στη χώρα έχει δημιουργήσει εθνικιστική νευρικότητα στους πολίτες.























































