ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κράζουν” τον Ντάισεμπλουμ Ταγιάνι και ευρωβουλευτές – Ανήθικη στάση απέναντι στην Ελλάδα

“Κράζουν” τον Ντάισεμπλουμ Ταγιάνι και ευρωβουλευτές – Ανήθικη στάση απέναντι στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων πολιτικών ομάδων του επέκριναν με δριμύτητα σήμερα τη συμπεριφορά του προέδρου του Eurogroup, του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε έναν διάλογο για την Ελλάδα στο ημικύκλιο.

Ο Ντάισελμπλουμ είχε δεχθεί ήδη σφοδρά φραστικά πυρά διότι είχε αφήσει να εννοηθεί στα τέλη του Μαρτίου ότι οι χώρες στον Νότο της Ευρώπης κατασπαταλούν τα χρήματά τους στο «αλκοόλ» και στις «γυναίκες».

Τώρα προκάλεσε το μένος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι και ευρωβουλευτών γνωστοποιώντας ότι δεν θα πάρει μέρος σε έναν διάλογο ο οποίος προβλέπεται να γίνει αύριο Τρίτη στο Στρασβούργο με αντικείμενο το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας.

«Παρότι νομικά (ο Ντάισελμπλουμ) δεν είναι υποχρεωμένος να παρίσταται στις εργασίες μας, περιμένουμε από κάποιον που απαιτεί από τους ευρωπαίους πολίτες να κάνουν τεράστιες θυσίες να νιώθει υποχρεωμένος να απαντήσει στους αντιπροσώπους τους», τόνισε ο Ταγιάνι κατά την έναρξη της ολομέλειας του ΕΚ, εκτιμώντας πως πρόκειται για «ένα απλό ζήτημα ευγένειας».

Ο Ταγιάνι επισήμανε ακόμη ότι θα στείλει «μια επίσημη επιστολή για να διαμαρτυρηθεί στον πρόεδρο του Eurogroup, η οποία θα λέει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ομόφωνα, δεν αποδέχεται τη συμπεριφορά αυτή», πολύ περισσότερο όταν «προέρχεται από κάποιον με ρόλο τόσο σημαντικό».

Διαβάστε επίσης: Εξοργίζει ο Τόμσεν: Έστησε τους πάντες στις Βρυξέλλες για να πάει στη Τζαμάικα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ελλάδα έχει τον γηραιότερο στόλο οχημάτων στην ΕΕ

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Φαραντούρης για Τουρκία: Πρωτοφανές παράδοξο μία χώρα να χτυπά την πόρτα της ΕΕ και να μην αναγνωρίζει και να απειλεί κράτη-μέλη της

Τουρκία: Όλο και πιο μακριά από την ΕΕ – Σκληρό «κατηγορώ» για Δημοκρατία και «Γαλάζια Πατρίδα»

Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή e-mail αποδήμων, ζήτησε η εισαγγελέας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...