ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία, ήταν που ήταν μια χώρα “μπουνταλάδων”, έχει εξελιχτεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο.
Με το δημοψήφισμα για τη σουλτανοποίηση του Ερντογάν να βρίσκεται στην τελική ευθεία, μας χωρίζουν μόλις 12 ημέρες, οι Τούρκοι πολιτικοί από όλες τις πτέρυγες συναγωνίζονται στο ποιος θα πει τη μεγαλύτερη “μούρλα”.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συντάγματος της Βουλής, Μουσταφά Σεντόπ, σε ομιλία του την Κυριακή στο Πανεπιστήμιο της Σινώπης δήλωσε ότι με το νέο σύστημα η Τουρκία θα αρχίσει την μαζική παραγωγή του Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως είπε στο… άλαλο ακροατήριό του «έπειτα από το νέο σύστημα [νέο πολίτευμα] οι δυνατοί αρχηγοί σαν τον Ταγίπ Ερντογάν, θα κυβερνούν για πάντα την Τουρκία. Αυτοί ενοχλούνται από ένα Ταγίπ Ερντογάν αλλά την Τουρκία θα την κυβερνούν δυνατοί αρχηγοί σαν τον Ταγίπ Ερντογάν».
Εδώ Ταγίπ, εκεί Ταγίπ, που είναι ο Ταγίπ; Το πιο ενδιαφέρον με την περίπτωσή τους δεν είναι το πώς λαϊκίζουν, αλλά ότι πιστεύουν ακράδαντα αυτά που λένε.























































