ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληροφορίες για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια των φετινών εορτασμών της Μάχης της Καλλίπολης (25 Απριλίου 1915) στην Τουρκία, γνωστοποίησε ότι έχει λάβει το ΥΠΕΞ της Αυστραλίας.
“Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έλαβε πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση κατά τους εορτασμούς στην Καλλίπολη,” ανέφερε σε ηλεκτρονικό της μήνυμα η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ.
Επιπλέον, η Μπίσοπ γνωστοποίησε ότι οι τουρκικές Αρχές έχουν ενημερωθεί για τις πληροφορίες ενώ “παραδοσιακά λαμβάνουν μέτρα ασφάλειας για τον εορτασμό”.
Σημειώνεται ότι την περιοχή των εορτασμών επισκέπτονται παραδοσιακά εκατοντάδες Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί.























































