ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Συρία, Τζέιμς Μάτις, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα,


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Λευκός Οίκος εξετάζει τις στρατιωτικές επιλογές που του παρουσίασε το Πεντάγωνο ως αντίδραση στην επίθεση με χημικά όπλα που κατηγορούνται ότι εξαπέλυσαν οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας στην Ιντλίμπ την Τρίτη, έγινε γνωστό την Πέμπτη από έναν Αμερικανό αξιωματούχο.
Αυτός ο αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο κι οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, ενώ οι επιλογές δράσης, που παρουσιάστηκαν έπειτα από αίτημα του Λευκού Οίκου, περιλαμβάνουν ιδίως πλήγματα που θα επιτρέψουν να καθηλωθούν στο έδαφος τα πολεμικά αεροσκάφη της Συρίας.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επίσης μετέδωσε, επικαλούμενο έναν Αμερικανό αξιωματούχο, ότι το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος εξετάζουν ενδελεχώς τις στρατιωτικές επιλογές που έχουν.
Ο υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάτις θα συζητήσει τις επιλογές αυτές κατά τη συνάντησή του με το πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην εξοχική του κατοικία στην Φλόριντα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας.























































