ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου - Τι απαντά ο υπουργός
Πέθανε σε ηλικία 103 ετών η Μαργαρίτα Παπανδρέου - Την Κυριακή η πολιτική κηδεία
Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανόητο και ανεύθυνο χαρακτήρισε το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ στο συριακό στρατιωτικό αεροδρόμιο Σαϊράτ, στα δυτικά της επαρχίας Χομς, ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, με ανακοίνωση του προεδρικού του γραφείου.
Η συριακή Προεδρία χαρακτηρίζει «κοντόθωρη» τη λογική του πλήγματος και ανέφερε ότι η αμερικανική πολιτική, ανεξαρτήτως προέδρου των ΗΠΑ, βασίζεται στη στοχοποίηση και στην «υποταγή των λαών».
Καταλήγει δε ότι η επίθεση έγινε επί τη βάσει μη πραγματικών περιστατικών, καθώς η συριακή κυβέρνηση αρνείται ότι ευθύνεται για την επίθεση με χημικά στη Χαν Σεϊχούν της κατεχόμενης από την Αλ Κάιντα επαρχίας Ιντλίμπ.























































