ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωζώνη, Σίλβιο Μπερλουσκόνι,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι το ευρώ μπορεί να εξαφανισθεί εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προχωρήσει σε μια ριζική μεταρρύθμιση εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
«Έχουμε ανάγκη από ριζικές αλλαγές, αλλιώς η οικονομική κατάσταση θα μας υποχρεώσει, όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να εγκαταλείψουμε το ευρώ και να επιστρέψουμε στα εθνικά νομίσματά μας», προειδοποίησε ο Μπερλουσκόνι μιλώντας στο BBC, τονίζοντας ότι η μη ισορροπημένη οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης απειλεί την επιβίωση της Ευρωζώνης.
Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός επέκρινε επίσης τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί για τις προσπάθειές του υπέρ της ανατροπής του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι το 2011.
«Ο Σαρκοζί φοβόταν πως η φιλία μου με τον Καντάφι θα εμπόδιζε τη Λιβύη να παρέχει στη Γαλλία πετρέλαιο και αέριο», υποστήριξε και κατέληξε: «Έδρασε πριν από τις άλλες χώρες για να επιτεθεί στη Λιβύη και τον Καντάφι και πιστεύω πως αυτό ήταν ένα σοβαρό λάθος».























































