ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Δικαιοσύνη, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, Εφημερίδα Ντοκουμέντο,


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, συνέρχεται το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου για να επιλέξει νέο επικεφαλής εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, μετά την παραίτηση της Ελένης Ράικου.
Το ΑΔΣ θα συνέλθει υπό την προεδρία της πρόεδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, με εισηγητή τον αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Μαχαίρα και με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελ. Ράϊκου παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς με έγγραφο που απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τον χειρισμό συγκεκριμένων υποθέσεων (Παπαντωνίου, Λιακουνάκος, εξοπλιστικά κλπ).























































