ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοπυρπολισμός, Μετανάστες, Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός», Πρόσφυγες, Συρία, Χίος,
















































Τουρκικός Τύπος: Τούρκοι έρχονται με λεωφορεία στην Ελλάδα για σούπερ μάρκετ
Οι μηχανές Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν το δικό τους social media και θρησκεία: Κρουσταφαριανισμός - Η φιλοσοφική προσέγγιση ΣΟΚάρει
Τσουκαλάς: Σκληρή κριτική για την ανάρτηση Μητσοτάκη για το δυστύχημα στη Βιολάντα
Τέλος τα εικονικά τιμολόγια - Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν με εγκαύματα στο 90% του σώματός του, ο 29χρονος Σύρος πρόσφυγας, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου στη ΒΙΑΛ.
Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε, μιλώντας στον Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, η αναπληρώτρια διοικήτρια στο Νοσοκομείο Χίου Ελένη Βουτιέρου.
Σημειώνεται ότι στο 401 ΓΣΝΑ νοσηλεύεται ακόμα ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε στα χέρια και στο πρόσωπο στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον Σύρο πρόσφυγα.





















































