ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ψήφισε στην Κωνσταντινούπολη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ, στο γυμνάσιο Σαφέτ Τσεμπί στο Σκουτάρι.
Για να προσέλθει ο Τούρκος Πρόεδρος στην κάλπη είχαν από νωρίς παρθεί ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι “ο τουρκικός λαός θα λάβει τη σωστή απόφαση σήμερα”.
55.319.222 ψηφοφόροι καλούνται να προσέλθουν σε 167.140 εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν ή καταψηφίσουν τη συνταγματική αναθεώρηση, που έχει εγκριθεί από την τουρκική Βουλή, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία αλλάζει πολίτευμα και γίνεται Προεδρική Δημοκρατία με τον Ερντογάν ισχυρό Πρόεδρο με εξουσίες “σουλτάνου”.
Να σημειωθεί ότι στο δημοψήφισμα συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες και 1,2 εκ. Τούρκοι μετανάστες σε 57 χώρες.























































