ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέθανε σε ηλικία 103 ετών η Μαργαρίτα Παπανδρέου - Την Κυριακή η πολιτική κηδεία
ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου - Τι απαντά ο υπουργός
Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανό κατά της Μαρίν Λεπέν ανήρτησαν το πρωί της Παρασκευής στον Πύργο του Άιφελ, ακτιβιστές της Greenpeace.
Στο πανό αναγράφεται το μήνυμα της Γαλλικής Επανάστασης “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη” και η Greenpeace καλεί τους Γάλλους να μην ψηφίσουν την υποψήφια της ακροδεξιάς.
Αυτή η ενέργεια έχει ως στόχο «να προειδοποιήσει για τα σχέδια της Μαρίν Λεπέν και τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για τις οργανώσεις , αλλά και πέραν αυτού», δήλωσε ο Ζαν-Φρανσουά Ζουλιάρ, γενικός διευθυντής της Greenpeace Γαλλία στους δημοσιογράφους.
«Liberté, Egalité, Fraternité: είναι περισσότερο επείγον να υπερασπισθούμε αυτές τις αξίες, που απειλούνται ιδιαίτερα από το Εθνικό Μέτωπο», πρόσθεσε ο Ζαν-Φρανσουά Ζουλιάρ.
«Η Greeenpeace ανησυχεί αυτούς τους καιρούς της αναζωπύρωσης των εθνικισμών στην Τουρκία, την Ουγγαρία…και των κινδύνων του περιορισμού του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι. Εντάσσεται στην αποστολή μας να αντιταχθούμε», επέμεινε.























































