ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώτη δύναμη της αντιπολίτευσης «έχρισε» η ηττηθείσα του β’ γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, Μαρίν Λεπέν, το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο, ανακοινώνοντας ότι η ίδια θα ηγηθεί της μάχης των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου.
«Οι Γάλλοι έχουν επιλέξει νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τηλεφώνησα στον Εμανουέλ Μακρόν για να τον συγχαρώ και του ευχήθηκα να επιτύχει στο έργο του», είπε, αναγνωρίζοντας επισήμως την ήττα της.
«Πολλοί έχασαν την αξιοπιστία τους σε αυτές τις εκλογές. Ο α’ γύρος επικύρωσε την εξαέρωση του παλαιού πολιτικού σκηνικού της Γαλλίας, με την εξαφάνιση των παραδοσιακών κομμάτων. Θα ηγηθώ του Εθνικού Μετώπου στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου», πρόσθεσε.























































