Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι συμβούλεψε η Μέρκελ τον Μακρόν για τα εργασιακά στη Γαλλία

Tι συμβούλεψε η Μέρκελ τον Μακρόν για τα εργασιακά στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η οικονομική μεταρρύθμιση της Γερμανίας στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μοντέλο για τον Εμανουέλ Μαρκόν, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ενόψει της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου στο Βερολίνο.

Όπως μεταδίδει το Βloomberg, η κα. Μέρκελ υποστήριξε σε πάνελ στο Ντίσελντορφ ότι η Γερμανία πέρασε μπροστά από τη Γαλλία μετά την μεταρρύθμιση στην αγορά εργασίας που ξεκίνησε ο καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ το 2003.

«Η Γερμανία και η Γαλλία ήταν μέχρι τότε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά την οικονομική επίδοση» σημείωσε.

«Δεν είναι ότι οι Γερμανοί είναι καλύτεροι. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν και οι Γάλλοι» πρόσθεσε η κα. Μέρκελ.

Ο Γάλλος πρόεδρος θα επισκεφτεί το Βερολίνο τη Δευτέρα και θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού – «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»

Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας στην ανεργία με πάνω από 3.000.000 άνεργους

Συρία: Συμφωνία Δαμασκού-SDF – Κατάπαυση του πυρός, στρατιωτική ενσωμάτωση και κουρδικά δικαιώματα

Ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τη Γαλλίδα υπουργό Άμυνας στη φρεγάτα «Κίμων» στη Σαλαμίνα – Τι θα συζητήσουν

Γερμανική έρευνα: Στο 21,6% του ΑΕΠ η παραοικονομία στην Ελλάδα – Αύξηση και στη Γερμανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr