ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tραμπ: Ναι έδωσα πληροφορίες στον Πούτιν για το Ισλαμικό Κράτος

Tραμπ: Ναι έδωσα πληροφορίες στον Πούτιν για το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το “απόλυτο δικαίωμά” του να μοιράζεται πληροφορίες με τη Ρωσία, υπερασπίστηκε με μήνυμά του στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις αντιδράσεις από το δημοσίευμα της Washington Post, η οποία επικαλούμενη Αμερικανούς αξιωματούχους, ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρέοδρος αποκάλυψε πληροφορίες υψηλής διαβάθμισης στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Τwitter δήλωσε ότι μοιράστηκε στοιχεία που άπτονται της τρομοκρατίας και της ασφάλειας των πτήσεων.

Τόνισε δε, ότι θέλει η Ρωσία να κάνει περισσότερα αναφορικά με την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους.

“Ως πρόεδρος, ήθελα να μοιραστώ με τη Ρωσία (σε μία προγραμματισμένη συνάντηση στον Λευκό Οίκο, η οποία είχε δημοσιοποιηθεί), κάτι που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά μου, γεγονότα σχετικά με την τρομοκρατία και την ασφάλεια των αεροπορικών πτήσεων. Οι λόγοι που το έκανα ήταν ανθρωπιστικοί, συν ότι ήθελα η Ρωσία να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους και της τρομοκρατίας”, έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην ανάρτησή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία – «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ

ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»

Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών

Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr