ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Εξοπλισμοί 1,5 δισ. ευρώ – Πράσινο φως σε PULS, Rafale και αναβαθμίσεις - Οικοδομείται το οχυρό Ελλάδα
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ακόμη δημοσιογράφος στο Μεξικό, που ήταν γνωστός για την κάλυψη θεμάτων που αφορούν το οργανωμένο έγκλημα σκοτώθηκε στην πολιτεία Σιναλόα.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο Χαβιέρ Βαλντέζ σκοτώθηκε όταν οπλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν το αυτοκίνητό του στην πρωτεύουσα της πολιτείας, Κουλιακάν, σύμφωνα με το RioDoce, το μέσο μαζικής ενημέρωσης όπου εργαζόταν.
Ο Βαλντέζ είναι ο έκτος δημοσιογράφος, ο οποίος χάνει τη ζωή του από το Μάρτιο στο Μεξικό, γεγονός που καθιστά τη χώρα αυτή μία από τις πιο επικίνδυνες χώρες για τη δημοσιογραφία.
Ο Βαλντέζ ήταν από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους που έγραφε για τα καρτέλ των ναρκωτικών και είχε βραβευθεί με το Διεθνές Βραβείο Ελευθερίας του Τύπου από την Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ) το 2011.
Τα νέα του θανάτου του συγκλόνισαν την δημοσιογραφική κοινότητα του Μεξικό, η οποία είναι ήδη ανήσυχη από την αύξηση των επιθέσεων εναντίον των ΜΜΕ φέτος.
Οι εικόνες με το άψυχο κορμί του Βαλντέζ στον δρόμο κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου και η ανησυχία για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην χώρα αυτή της Βόρειας Αμερικής αυξάνεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των επιθέσεων σε βάρος των δημοσιογράφων είναι πιο υψηλός και από το 2011 όταν διεξήχθη πόλεμος μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών.























































