ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Η Ρωσία προειδοποίησε τη Δανία για «κίνδυνο σοβαρού περιστατικού»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
Γιατί η αποκέντρωση είναι ζήτημα επιβίωσης;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στις 7.45 το πρωί της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη, στο 391ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 94ο δημοτικό σχολείο, στην οδό Κρήτης 88.
Ο Κώστας Καραμανλής δεν έκανε καμία δήλωση, ούτε όταν έφτασε, ούτε αφότου έφυγε από το εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε, παρότι οι δημοσιογράφοι καραδοκούσαν απ’ έξω από το δημοτικό σχολείο.
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε κάνει καμία δήλωση ούτε την προηγούμενη εβδομάδα και όπως και τότε, έτσι και τώρα έχει προγραμματίσει την απευθείας αεροπορική επιστροφή του στην Αθήνα για να μεταβεί στην οικία του στη Ραφήνα.
Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν στελέχη και μέλη της Ν.Δ.
Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ο πρώην πρόεδρος Βάκης Φραντζής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος, οι πρώην περιφερειάρχες Δημήτρης Πανοζάχος, Ανδρέας Λεούδης κ.α.
Εκεί ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που έχει αποχωρήσει από τη Ν.Δ., έχει ιδρύσει δικό του κόμμα και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο οποίος προσπάθησε να δώσει στον πρώην πρωθυπουργό ένα κουτί σοκολατάκια.
























































