ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CNBC, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μνημόνιο,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Οι μουσουλμάνοι της Σερβίας ενώθηκαν μετά από 20 χρόνια
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ωμή παρέμβαση ΔΝΤ στα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα. Αξιωματούχος του Ταμείου που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε χθες στο αμερικανικό δίκτυο CNBC ότι “Εάν υπήρχε Έλληνας Μακρόν, το ΔΝΤ θα έμπαινε αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα”, κάνοντας έτσι απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως εκτός από τα ζητήματα του χρέους, υπάρχει και θέμα δυσπιστίας στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Ο αξιωματούχος, δήλωσε ωστόσο αισιόδοξος ότι Ευρωπαίοι εταίροι και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα καταλήξουν σε συμφωνία για το ελληνικό χρέος έως το Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Απέδωσε μάλιστα την αισιοδοξία αυτή στη χρονική πίεση που υπάρχει, λόγω του ότι η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει περίπου 7 δισεκατομμύρια ευρώ στην ΕΚΤ, το ΔΝΤ και ιδιώτες πιστωτές εντός του Ιουλίου.
«Κάποιος πρέπει να υποχωρήσει σε κάτι. Υπάρχει η πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμφωνία σε τρεις εβδομάδες, λόγω της πίεσης χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
























































